söndag 27 maj 2007

Anemon


Den lilla bilden är ett foto av min anemon i trädgården och den större bilden är samma anemon som jag har lekt lite med...
På den här sidan hittade jag lite info om Anemone nemorosa 'Bowl of Spring' namnet låter så härligt - Bowl of Spring - eller hur?
På sidan Botanical.com finns en hel del att läsa om Wood Anemone - Vitsippan.
11 kommentarer:

Signes vind sa...

Tack för kommentaren på min blogg och tusen, tusen tack för att jag fick möjligheten att hitta din. Har scrappat i real life men aldrig digital o känner att detta är verkligen något för mig. Har fullt upp att läsa igenom din blogg och alla länkar du har. Återkommer säkert med frågor för detta är en helt ny värld som öpnnar sig för mig.

Hemma på landet sa...

Så fin bild.

Nä, skivorna ska jag bara spela under loppisen. Hehe...
Kram

Eva sa...

signes vind kom till oss på http://hobbyochhantverk.egetforum.se och alla andra oxå... där har vi en tråd om digital scrapping där vi hjälps åt med råd och tips.

Eva sa...

hemma på landet - då får jag inte veta om jag kan sälja mina på loppis om det finns intresse för gamla LP-skivor... har en hel del.

Ewa sa...

Hej!
Å va mycke fint du har gjort. Har aldrig testat det där, men det verkar jättekul.
Mvh
/Ewa

Cinna sa...

WOW Eva!
Underbart jobb med fotot!

Cia sa...

Hejsan! Oj vad fina dina bilder är! Tack för länken..Nu har jag fått utrett det här med anemoner, tack!

Poppins sa...

Hej! Kul att du hittade till Poppins' Gallery så jag hittade till dig. Din blogg verkar jättekul och intressant. Ska surfa omkring lite och titta.
Kram

PS Blomman är en klematis: Ville de Lyon (färgen lite, men bara lite mixtrad med)

Clara sa...

Hej Eva!Vilken vacker bild och namnet: Bowl of spring....som poesi, så fint! usch jag får så dåligt samvete när du säger att du saknar mig på forumet.....man hinner ju inte allt man vill :=(
Ska jag vara riktigt ärlig så kommer det nog inte att finnas så mycket tid till varken bloggande eller annat nu de närmaste månaderna.....om du läser mitt inlägg från igår(tisdag) så förstår du....
En stor kram

Millis sa...

Underbar bild...anemoner är så vackra!

Pieces and dreams sa...

Jättefin bild Eva;)