fredag 20 april 2007

Scrapp med Templates från DSP
Weave QuickClick Template - Kim Liddiard

En Template till..
Många olika Templates finns det HÄR

5 kommentarer:

Pia sa...

Åh Eva den kommer ju bli kanon. Lätt att hitta om man e intresserad hur det går till, vad det är m.m. Det här har du gjort bra. Grttis till din nya blogg galleri med digi scrapp. Hit kommer jag igen o den åker upp på min länksida;)

Clara sa...

Nämen herregud Eva ...vad fint och du ska dela ut råd också!!!! herrejösses vilken lycka....fasen och jag som måste cykla till jobbet nu :( Jag får knalla in hit i morgon förmiddag! Jättebra eva! heja heja!
kram

Eva sa...

Tusen tack Pia och Clara...
ja jag tycker jag har allt så utspritt här och var ska försöka samla ihop mig lite här...
dela ut råd vet jag inte om jag kan men tips om bra länkar ska jag dela med mig... och där kan man oftast hitta bra råd... :)

Yvonne sa...

Grattis Eva till en jättefin sida!
Vad bra att kunna gå in på din sida när jag börjar scrappa(har inte börjat ännu, bara läst lite om hur man gör...!)Toppen!

ps. jag har ju startat flera bloggar så det är därför jag inte är så aktiv på Hobby och Handarbetsforumet just nu.

Lycka till!

Clara sa...

Nu har jag varit inne och kollat en runda här hos dig igen.....jisses vad mycket bra och fint du gjort! Jag kommer att "bo" här ....den bilden med kvinnan som lyfter barnet "ut ur" bilden är ju helt underbar! Jag ska genast lägga in dig i min lista nu med din nya adress och sedan tror jag bestämt att jag måste skriva ett "reklaminlägg" om denna sidan :=)
Kram på dig...du har gjort ett enastående fint jobb!